ادامه ..گفتگوی عمومی 24 [حرفهای خودمونی]* |
اين صفحه نسخه ذخيره شده مطلب است. ( مشاهده نسخه اصلي ) |
| 31 ارديبهشت 1389 | ||
احسان |
سلام اینم دستور آقا آرش بود که یه گفتگوی جدید را یندازیم...... ما مخلصه همه هم هستیم.... امیدوارم این یکی بی حال نباشه یو یچه ها بترکونن................................... |
|
| 2 خرداد 1389 | ||
mahdi |
سلام ميدونم من نسبت به بقيه غريبه ام اما بعد از3روزتوي اينهمه آدم باحال من اولين نفرم كه پاسخ ميدم اميدوارم بقيه هم يه تكوني بخورن |
|
| 4 خرداد 1389 | ||
آرش |
ولي يواش بترکونين سايت خراب نشه ! |
|
| 5 خرداد 1389 | ||
علی |
سلام آرش جان سایت خراب شده از قبل |
|
| 5 خرداد 1389 | ||
saeed |
سايت قبلا تركوندن (خراب شده)
اين بقيه نيستن كه بايد به خودشون تكون بدن. اين سايته كه بايد يه تكوني به خودش بده وگرنه از هم ..... |
|
| 15 خرداد 1389 | ||
محمود |
سلام شماره گفتگوها به عدد 24 هم رسید |
|
| 15 خرداد 1389 | ||
محمد |
سلام بر همگی دوستان.چه خطرا؟خوبین؟آقا محمود گل چطوره؟آرش خان چه خبرا؟ |
|
| 18 خرداد 1389 | ||
احسان |
حالا در کل بچه ها بترکونن بد نیست بازم اینجوری یه تحولی تو سایت میشه.
سلام به آقا محمد جز سلامتی فعلا خبری در دست نیست. |
|
| 20 خرداد 1389 | ||
طاهر |
سلام به همه دوستان گل گلاب
بابا اینجا خیلی بی حاله با این همه بروبکس باحال :D |
|
| 21 خرداد 1389 | ||
محمود |
سلام به همه عزیزان سلام مخصوص به محمد عزیز کم پیدایی |
|
| 22 خرداد 1389 | ||
nnnnnnnnnnnnnnnnnn |
سلام به همه دوستان تازه ام آقايان محمود طاهر احسان محمد سعيد آرش و مهدي اميدوارم دعوت به دوستي را از طرف من بپذيريد. |
|
| 15 تير 1389 | ||
محمد |
سلام بر همه دوستان. آقا محمود چطوري برادر؟اين چند ماهه هر چند روز يه شهري نمايشگاه داريم.الانم همدانم.چند روز پيش اصفهان بودم قبلشم تبريز بودم.بعد از اينم ميرم قزوين.اصلا خونه نيستم. |
|
| 17 تير 1389 | ||
____m_____ |
سلام من بعد از 3سال اومدم دانشگاهم تموم شد و الان سربازم خوش آمد نمیگید؟ |
|
| 17 تير 1389 | ||
abolfazl |
سلامی خنک در این روزای گرم داغ به همه ی مبی های عزیزم وداش محمود مقدمتان گل اذین حالا کی میخواد به ماخوش امد بگه |
|
| 18 تير 1389 | ||
نسرین |
سلام به همه
به خصوص آقا محمد و محمد رضا و ابولفضل . دوباره خوش اومدین
راستی محمد رضا می خواستی یه با ره صبر میکردی سربازیتم تموم میشد . بعد فوق لیسانستم تموم میکردی بعد می اومدین .چرا این قدر زود
|
|
| 20 تير 1389 | ||
MAMALI |
********* ســــــــــلامی به سردی یخ چون این روزها همه از گرما به همگی خوش آمد میگم مخصوصا دوستان تازه وارد و کهنه کارها نسرین خانم زدی به هدف عجب تیکه جالبی ******** |
|
| 21 تير 1389 | ||
tony |
کسی هست امتیاز به من هدیه کنه؟ با مرام نبود |
|
| 21 تير 1389 | ||
m/aمحمد علی |
من امتیاز میدم جند تا میخواهی؟ |
|
| 21 تير 1389 | ||
پلیس |
منم امتیازمو میدم میخواهی اما چه جوری انجام بدم |
|
| 21 تير 1389 | ||
MAMALI |
tony دوتا پست پشت سرهم نفرست درجواب دوستان تازه وارد باید بگم امتیاز نمی تونید به کسی بدید اما اعتبار پیام کوتاه رو میتونید به هم دیگه هدیه بدید |
|
| 22 تير 1389 | ||
پلیس |
اقا mamaliسلام و........... ممنون از راهنمای . |
|
| 22 تير 1389 | ||
MAMALI |
خواهش ميكنم خوشحال ميشم اگه بتونم كمك كنم
|
|
| 27 تير 1389 | ||
Sepanta |
با سلام خدمت دوستان قدیمی خودم مخصوصا جینا و محمود عزیز.امیدوارم منو یاتون بیاد.کنکورمو دادم فقط دعا کنید قبول بشم... |
|
| 28 تير 1389 | ||
____m_____ |
اتفاقا نسرین خانم توی همین فکر بودم که بعد سربازی بیام!!! البته اون موقع دیگه بادی رفت سر کار و وقتی نمیمونه!!! بیخیال |
|
| 28 تير 1389 | ||
abolfazl |
سسسسسللللللللااااااااااامممممممممممم به همه ممنون نسرین خانوم میبینم که باز کم کم دارید پیدا میشید من که همینجا واست دعا کردم سپنتا خان میخوای بدونی دعام چی بود؟ |
|
| 31 تير 1389 | ||
پلیس |
سلام بچهها دوست عزیز مون اقای محمدعلی بیمار ام اس هستند و روحیه رو از دست داده تورو خدا براش مطلب بنویسن و بهش روحیه بدین لطفا.............ممنونم |
|
| 31 تير 1389 | ||
Sepanta |
آبجی های من گلوریا و جینا کجان؟ ابوالفضل نکنه فحش دادی؟ |
|
| 1 مرداد 1389 | ||
m/aمحمد علی |
سلام پلیس این حرفها یعنی چی؟ من انتظار نداشتم از شما ..خوب شد دیدم |
|
| 1 مرداد 1389 | ||
ali |
محمد علی سلام خوبی؟ کم پیدا هستین؟ |
|
| 1 مرداد 1389 | ||
m/aمحمد علی |
سلام . بد نیستم علی اقا ممنونم که جوبای حال ما هستین |
|
| 2 مرداد 1389 | ||
Gina |
سلام همگى! چه خبرا؟ // مرامتو عشق است سپنتا:* چطورى؟ گلورو نمىدونم ولى انا هيرم- كنكورو خيالت راحت! با دعاى مشدى رشتى;) قبول نشى، با دعاى من ميشى! // و يه خسته نباشيده عريض و طويييييل به نسرين جون كه خيلى روز پركارى داشتن! // ديگه اينكه .. محمدعلى بيمار يعنى چى؟ // بعضيام كه هنوزم نيستن، وحيد ميثم بهنام حسين و ديگه اگه گفتين كى؟- يكيم احتمالا با يه چشم باز خوابيده // از دخترا نيستن زياد چرا؟ |
|
| 2 مرداد 1389 | ||
Sepanta |
مرسی جینا جون که همیشه به آدم هوپ میدی. البته کنکور آزاد پزشکیمو جمعه اول مرداد دادم...اون خیلی توپ بود... |
|
| 2 مرداد 1389 | ||
نسرین |
سلام جینا خانوم . مرسی .همیشه شاد باشین |
|
| 6 مرداد 1389 | ||
احسان |
سلام عرض میکنم خدمت تمامی دوستان عزیز. |
|
| 6 مرداد 1389 | ||
abolfazl |
سام الیک به همه بروبچ مب جینا خانوم بازتیکه میندازی خیلی ها بادعاهای من کاراشون okشده بهرحال سپنتا خان باتمام وجود ازخدا خواستم کنکورقبول شی ولی خودمونیم نگفتی ارزوی چه رشته ی داری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
|
| 20 مرداد 1389 | ||
محمود |
سلام به همه موبی های عزیز- فرارسیدن ماه مبارک رمضان مبروک باشه طاعات و عبادات پیشاپیش قبول باشه-یه سر به www. p30cup.com وزنید اگه وقت کردید خوش و خرم باشید همگی |
|
| 21 مرداد 1389 | ||
ياشكين |
سلام به همگی شما بابا خیلی باحالیییییییییییییییییییییییییییییییین بابا شما دیگه کی هستید تا حالا خواب بودیم که بودیم از این به بعد ماهم هستیم مینو و لیلا |
|
| 21 مرداد 1389 | ||
محمد جواد |
shoma 2 nafar hastin ba ye esme karbari . |
|
| 21 مرداد 1389 | ||
محسن |
سلام به همه ي دوستان
|
|
| 23 مرداد 1389 | ||
ياشكين |
are choon dogholooim va hame karamoon yekiye {minoo} |
|
| 24 مرداد 1389 | ||
تورك اوغلان |
سلام به همه مخصوصا اونایی که ........
جینا عکس قبلیت قشنگتر از این بوداااااااااا |
|
| 24 مرداد 1389 | ||
Sepanta |
به به سلام آقایون میثم و محمود...پارسال دوست امسال هیچی! |
|
| 25 مرداد 1389 | ||
محسن |
دوستان اولین شرکتم در این گفتگو هست اما معنی ترکودن رو اینجا نفهمیدم معنیش سلام و احوال پرسی دوستان قدیمی میشه ؟ |
|
| 25 مرداد 1389 | ||
amirhoss |
بابا سایتم سایتای قدیم سایت باحال ندیدین واسه همین اینارو میگین سایت بیرهو رفتین؟؟؟؟؟؟
برین اونجا بی تر از اینجاست.هر چی اینجا مینویسی یاشاسین نسرین فرداش با یه اختار میاد و میگه مطالبتون خیلی جلب بود حذف شده>>>>>>>یعنی ضد حال |
|
| 25 مرداد 1389 | ||
محسن |
دوستان مطلبي نوشتم براي آشنايي كاربران جديد و قديم لطفا يه نگاهي بندازيد |
|
| 16 شهريور 1389 | ||
saeed |
سلام بچه ها
راستی که دلم واستون یه ذره شده
کسی از فور و گلوریا خبری نداره. خیلی وقته نیستن
(راستی نذارین گفتگوها از رونق بیفته) |
|
| 16 شهريور 1389 | ||
rozi |
سلام به دوستان گل ما هم هستیم مخلصیم |
|
| 16 شهريور 1389 | ||
محمود |
سلام خدمت همه موبی های گل و گلاب-خوبی داش ابوالفضل و سپنتای عزیز /جینا تو چطوری ناپیدایی-*طاعات و عبادات همگی قبول باشه-*♥♥♥پیشاپیش عید همگیم مبارک♥♥♥ |
|
| 16 شهريور 1389 | ||
saeed |
همینطور که همگی میدونیم قراره توی سایت به کاربرا (با شرایطی که داره)جایزه بدن
امیدوارم این اتفاق روند مثبتی توی فعالیت کاربرا و وضع سایت داشته باشه
خیلی دوست دارم همه نظرشونو در این مورد بگن(لظفا) |
|
| 17 شهريور 1389 | ||
abolfazl |
اوووووووووووووووو ببین بروبچ بوی جایزه به دماغشون خورده یه دفعه همشون پیداشون شد باباجایزه هار دادن نرید بخدا دلمون واستون تنگیده محمودخان که مهندس شده سپنتا هم که دانشجوی ودرگیر اقاسعیدم که کلاسش رفته بالا میثم هم که دیگه حوصله ی کل کل نداره جیناهم که مفقودشده غلط نکنم عروس شده شنیدم حسینم داره یه کارایی میکنه خداییش دلم واسه قبل تنگیده خییلی خوب بود من که ارزوی اون روزار میکنم به امید اون روز پیشاپیش این عید به همه ی مبی های عزیزم تبریک میگم |
|
| 17 شهريور 1389 | ||
saeed |
برای من حضور همه و گفتگوی عمومی از همه چی مهمتره.
(ولی نمیشه اینو انکار کرد که جایزه خیلی هارو کشونده اینجا).
همه که باشن ما هم هستیم(مثل قدیما) |
|
| 18 شهريور 1389 | ||
محمد جواد |
بچه ها کسی نمیدونه پلیس سایت کو پیداش نیست ؟؟؟ |
|
| 18 شهريور 1389 | ||
محسن |
سلام دوستان محمد جواد جان آقا پلیسه ماموریت رفته ... میاد آقا پلیسه
|
|
| 18 شهريور 1389 | ||
پلیس |
سلام به محمد جواد عزیز و محسن خان گرامی ممنون که به یاد ما هستین و من را یاد میکنید.این شبها من سرم شلوغه |
|
| 18 شهريور 1389 | ||
saeed |
سلام.
این هم از پلیس سایت دلمون واسش تنگ شده بود.
من هم به نوبه ی خودم عیدسعید فطر به همه مسلمانان بخصوص موب گلای نازنین تبریک میگم.
امیدوارم نماز و روزه هاتون قبول حق شده باشه.
|
|
| 20 شهريور 1389 | ||
ياشكين |
سلام به همه برو بچ مبی عیدتون مبارک و موفق باشید |
|
| 21 شهريور 1389 | ||
tony |
سلام عید فطر بر همه شما عزیزان مبارکباد..خصوصا اقا محمد علی عزیز که الان بیمار شدند انشا الله زود خوب بشن |
|
| 21 شهريور 1389 | ||
m/aمحمد علی |
سلام من هم عید رو تبریک عرض مینمایم و از شما هم ممنون . اگر دیر تبریک گفتم ببخشین چون مریض بودم |
|
| 21 شهريور 1389 | ||
rozi |
من هم به نوبه خودم عیدرا به همه دوستای عزیز تبریک میگم وآرزوی سلامتی برای همه رادارم |
|
| 22 شهريور 1389 | ||
abolfazl |
سساااااااااامممممممم علیک جالب یکم دیربفک نیفتادید این لیلای شیطون کجای که سایت باز داره میره به لالا |
|
| 22 شهريور 1389 | ||
محمد جواد |
مثل این که بروبچ خوب با هم صمیمی شدین ما که زیاد وقت نداریم به بچه ها سر بزنیم و خودمونو نشون بدیم ولی تا جایی که میتونم خودم رو با بچه های موبی صمیمی میکنم خوب دیگه چرا این قد حرف زدم اصلا هواسم نبود تا 9 روز دیگه مدرسه شروع میشه ما هم دیگه نمیتونیم زیاذ بیایم این طرفا شما ببخشین ولی اول درس بعد موب فعلا بای . |
|
| 22 شهريور 1389 | ||
ياشكين |
سلام لازم شد یه شکایتی از مدیران بکنم بابا به خدا من جایزه نمیخوام لطفا مطالبم برنداریددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددد |
|
| 22 شهريور 1389 | ||
rozi |
سلا م میخوام موضوع بحث رو عوض کنم یه سوال اگه یک نفر دوست داشته باشی چه جور بهش میگین؟ |
|
| 22 شهريور 1389 | ||||||||
saeed |
چون شما جایزه نمیخوای این دلیل نمیشه که قوانین سایت و زیر پا بزاری. |
|||||||
| 23 شهريور 1389 | ||
abolfazl |
سامی به مب گلای خودم ما که هرچی مطلب ازلیلا دیدیم اس ام اس یا خارج ازموضوع نبودهرچندکهبعضی وقتا یه شیطونییایی میکنه اما فک نکنم احتیاجی به پاک کردن نباشه خوب رزی جون میرم تو چشاش ذل میزنم میگم دوست دارم ولی بستگی داره کی باشه چون اینجوری لحن گفتنش عوض میشه |
|
| 25 شهريور 1389 | ||
محمود |
سلام به همه موبی ها-ابوالفضل جان کجایی داداش |
|
| 25 شهريور 1389 | ||
محسن |
قوانين مشخص هست كمي كم لطفي مديران هم ديده ميشه |
|
| 25 شهريور 1389 | ||
saeed |
امیدوارم این سرو سامون دادن به مطالب سایت باعث دلخور شدن بچه از هم نشه. |
|
| 27 شهريور 1389 | ||
m/aمحمد علی |
سلام زندگی من مانند مرد یخ فروشی بود که از او پرسیدند؟ فروختی ...گفت نه ولی چه زود تمام شد..؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خداحافظ دوستان خوبم |
|
| 27 شهريور 1389 | ||
محسن |
اخرین ورود لیلا خانم : 22/06/1389 بوده کسی ازش خبر داره ؟ آدرس ایمیلی یا راه تماسی ؟ |
|
| 27 شهريور 1389 | ||
Gina |
چه خبره؟؟!!! چی شده محمدعلی؟ ها؟ ابولفضل تو چی چی گفتی درباره ی من؟ با میثم نشستی؟ امروز من خیلی بد بود! یکی یه چیزی بگه بهم |
|
| 27 شهريور 1389 | ||
saeed |
سلام به بروبچ محسن ایشون همش 5 روز نمیشه که به سایت نیومده. نگران نباش. میاد. جا داره اینجا از دوستای قدیمی که خیلی وقته ندیدمشون یه یادی بکنم. ','White', 60)" onmouseout=hideddrivetip() href="http://www.mob.ir/members/foor" ;>foor
|
|
| 27 شهريور 1389 | ||
محمد جواد |
آره داداش من آدرس ایملشو دارم ولی نمیتونم به کسی بدم شاید ناراحت بشه . |
|
| 27 شهريور 1389 | ||
hamid |
سلام
منم راه میدید یا برم؟
|
|
| 27 شهريور 1389 | ||
saeed |
در این سایت به روی همه بازه(بخصوص بخش گفتگوی عمومی) خوش اومدی اقا حمید. |
|
| 29 شهريور 1389 | ||
ياشكين |
باسلام به همگی اقا سعید اگه دقت کنید و سری به مطالبم زده باشید متوجه می شوید که قانونی نیست که من تو مطالب رعایت نکرده باشم اگه اشتباه نکنم بی احترامی به بقیه با حرفا ودلایل بی محتوابدترین لغو قوانین باشه که ما داریم درحق هم انجام میدیم
من تا بعد از اعلام جوایز تو سایت نمیایم تا بعدش که با خیال راحت بیام که خیلیا میرند مسافرت تا جوایز سال بعدی |
|
| 29 شهريور 1389 | ||
محسن |
سلام مينو جان مدتي نبودي نگرانمون كردي ببين اين سايت قانون داره و مقرراتش هم محترم هست حالا اگه كسي سر مسئله اي به نتيجه نرسه به خاطر تفاوت فرهنگ هست منظورم فقط تو فاصله ي تشخيص بد و خوب اميدوارم به خاطر اين مسائل كوچيك سايت رو رها نكني و از دوستات فاصله نگيري امكان داره اين حساسيت ها بعد از اهداي جايزه تمام شه اما فاصله گرفتن از 1 سايت 2 دوستان 3 اطلاعات بروز ، اون هم به اين دليل درست به نظر نمياد اميدوارم در تصميمت به خاطر همون سه دليل تجديد نظر كني |
|
| 29 شهريور 1389 | ||||||||
saeed |
اینجا هیچکس به همدیگه بی احترامی نمیکنه در ضمن قرار نیست سال بعد هم جایزه بدن |
|||||||
| 29 شهريور 1389 | ||
محسن |
اقا سعيد من هم با مينو موافقم ساعت ها متن هاي بچه ها رو مي خونيم جستجو ميكنيم متني رو بنويسيم كه تكراري نباشه اديت و ارسال بعد به خاطر شباهت نامي يا موضوعي پاك ميشه پاسخگويي خيلي ضعيف مديران بي احترامي هست بي توجهي به اينكه طرف چه حسي پيدا ميكنه بي احترامي هست ناديده گرفتن خواسته هاي كاربران كم توجهي بي احترامي هست اينا قشنگ نيستند دوست من ما امديم فرهنگ سازي كنيم بهتر نيست همين نقش رو درست انجام بديم حد اقل نقشمون رو حالا مدير يا كاربر جدا از اون ، مثلا دوستيم ولي رابطه ي دوستي خيلي كم رنگ ديده ميشه |
|
| 29 شهريور 1389 | ||
rozi |
آفرین اقا محسن منم باصحبتتون موافقم ولیلا جون شما هم ناراحت نشو ازاین مسایل |
|
| 29 شهريور 1389 | ||
محسن |
من پيشنهاد ميكنم قسمتي * بخشي يا مطلبي * براي رفع مشكلات كاربران و رسيدگي به سوالات انها ايجاد شه قسمتي كه پاسخگويي در ديد همه ي كاربران قرار بگيره كاربران نظر بدن، بدون محدوديت و با رعايت آداب معاشرت از تمام كاربران خواهش ميكنم نظر بدين |
|
| 29 شهريور 1389 | ||
abolfazl |
سلام به همه محمود جان ما هستیم شما نیستید مگه دروغ میگم جینا یکم لیلاهم حق داره اکثرمطلباش حذف میشه |
|
| 29 شهريور 1389 | ||
گلوریا |
|
|
| 29 شهريور 1389 | ||
نسرین |
سلامي ويژه برا گلوريا خانوم |
|
| 30 شهريور 1389 | ||
آرش |
هنوز مال امسال معلوم نشده واسه سال بعد برنامه ريزي ميکنين ؟ :)) |
|
| 30 شهريور 1389 | ||
محسن |
امروز هوا آفتابی هست |
|
| 30 شهريور 1389 | ||
zeynab |
سلام به همگی تازه یک هفته است که جز شما بچه ها ی خوب شدم چرا انقدر دلت از دست مدیران پر شاید اونهام برای خودشون شرایطی دارند از قبل گفتند چه قوانینی دارن همه ما پذیرفتیم گله ای نمی مونه |
|
| 30 شهريور 1389 | ||
Sepanta |
سلام به همه بچه ها.خوبید؟من برگشتم...
دلم واسه همتون خیلی تنگیده بود...خوشامد نمیگید؟ یه سلام ویژه به جینا جون و محمود و ابوالفضل و نسرین جون و آقا آرش و سعید گلم که دلم خیلی هواشو کرده
|
|
| 30 شهريور 1389 | ||
پلیس |
سلام من هم با اقا محسن موافقم و در خواست میکنم چنین بخشی ایجاد شود متشکرم |
|
| 30 شهريور 1389 | ||
tony |
سلام بنده هم چنین تقاضایی دارم و با اقا محسن موافقم |
|
| 30 شهريور 1389 | ||
anarak |
سلام به محسن و تونی و پلیس من هم با شما عزیزان موافقم |
|
| 30 شهريور 1389 | ||
m/aمحمد علی |
سلام محسن خان و بقیه دوستان من هم با شما موافقم اما به قول خودت با رعایت ادب و توجه به مسایل اخلاقی اشکال ندارد و لازم هم هست امیدوارم مسیولین به در خواست ما توجه نمایند و انجام بدهند. ممنون از همه شما عزیزانم |
|
| 31 شهريور 1389 | ||
safa |
سلام من هم با پیشنهاد آقا محسن موافقم حرف حساب جوابی نداره ما منتظریم
|
|
| 31 شهريور 1389 | ||
محسن |
سلام به دوستان ، مدیران و کاربران عزیز خوشحالم در سایتی عضویت دارم که کاربران و مدیران نسبت به تمام شرایط ان احساس مسئولیت می کنن این باعث افتخار من هست که در کنار شما دوستان فعالیت می کنم خدمت مدیران محترم درخواست ما کاربران برای بهبودی شرایط سایت هست ما با مدیران مشکلی نداریم اما این سایت کاربرانش بیشتر و به همون نسبت فعال تر شده ما نیاز داریم به دوستانی که در شرایط نیاز مانند یک دوست کمکمون کنن دلایل اشتبا هاتمون در سایت رو بدونم و برای پیشرفت بیشتر این سایت تلاش کنیم بدون رضایت شما دوستان * مدیران * این کار امکان پذیر نیست لطفا نظر خودتون رو اعلام و ما را همیاری کنید |
|
| 1 مهر 1389 | ||
abolfazl |
سسسسسسامیی به همه مب گلا سپنتا خان کجایی بابانه به قبلنت که تا جواب همر نمیدادی دس برنمیداشتی نه به الان که اصلا ردی ازخودت نذاشتی.......انقدم سخ نگیرباهمون 10پاس کنی فرق زیادی نداره این گلوریای ورپریدم که یه گل با پست برامون هر یه سال یه بار میفرسته بعدش مثل این پری ها غیبش میزنه اقا محسن گلم که تواین سایت فقط نق زدن یاد گرفته دلمون گرف ازبس نق زد |
|
| 1 مهر 1389 | ||
venoos |
هلو اوری بادی
در واقع منظورم این بود که درود به همه چه خوبرا خوش میگذره اییی ... ماهم بد نیستیم میگذرونیم آره ، سلام دارن خدمتتون چشم حتما اختیار دارین شوما مراحمین خدمت از ماست :D |
|
| 1 مهر 1389 | ||
abolfazl |
هرهرحلزون باباونوس تودیگه کی هستی مثل اسمت عجیب غریب |
|
| 1 مهر 1389 | ||
محسن |
مشخص شد این حرکت ما برای بیرون آمدن از سردر گمی و بهبود شرایطمون فقط فقط نق زدن هست از همکاری شما مدیران هم متشکرم من دیکه نق نمیزنم
|
|
| 2 مهر 1389 | ||
محمد |
سلام بر همه دوستان عزیزی که خیلی وقت بود خبری ازشون نداشتم. یه خبرم برای بچه های تهرانی اینکه نمایشگاه رسانه های دیجیتال 15 الی 24 مهر ماه در مصلی برگزار میشه. نمایشگاه الکامپ هم آبان ماه برگزار میشه. |
|
| 2 مهر 1389 | ||
Sepanta |
به!!!! محمد جون... من که حتما میرم الکامپ... از دست تو ابوالفضل...!! |
|
| 2 مهر 1389 | ||
abolfazl |
سسسسام به همه
خب اگه دروغ میگم بگودروغ میگی سپنتا خان نکنه بوی یه چیزدیگه به دماغت خورده بلا
محسن جون حالا چراامپرات زده بالا بس که با این مدیرابحث میکنی اما درکل منظوری نداشتم ممنون ازتذکرتم |
|
| 3 مهر 1389 | ||
venoos |
ممنونم آقای ابولفضل از استفاده کلمه حلزون برای بنده
ونوس کجاش عجیبه؟ من که سر در نیوردم آخرش توو این سایت چه خبره ، شاید دیگه نیام اینجا سر بزنم |
|
| 3 مهر 1389 | ||
abolfazl |
توکه نمیدونی این حلزون جیگر واسه چی به کار بردم نمیخوادخودت ناراحت کنی حالا نمیخواددلخور بشی عجب اسم دلی داری خخخخخخخخخددددایییشش تک بعدشم نمیخوادهرچیزبه سایت ربط بدی |
|
| 3 مهر 1389 | ||
saeed |
سلام به همه دوستای با معرفتم.(اسم نمیبرم چون همتونو دوس دارم) گلوریا از اعلام حضورت ممنون(خسته نباشی واقعا) سپنتا تو که نیستی دپ شده بودم. زود به زود بیا. دلمون واست تنگ شده بود. |
|
| 4 مهر 1389 | ||
آرش |
هاو آر يو يا ايها الموبيون ؟ ميگم يه مبحث تازه باز کنين با موضوعات خوب و مفيد |
|
| 4 مهر 1389 | ||
safa |
اگه بخوایم درخواست کنیم کاربری آقا محسن فعال شه به کی باید بگیم که خودمون در امان باشیم |
|
| 4 مهر 1389 | ||
abolfazl |
باباارش خودش کشت یک کاری بکنین تا ازدس نرفته |
|
| 4 مهر 1389 | ||
MAMALI |
سلام بروبچه های محله موب سفلی !!! چه خبرا ؟ تازه وارد ها چطورن ؟ خوش میگذره ؟ البته ارادت دارم خدمت دوستان قدیمی و قدیمی ترها |
|
| 4 مهر 1389 | ||
safa |
جوون با كسي كه با هات شوخي نداره شوخي نكن مخصوصا خانوم آقا محسن خيلي با شخصيت بود
|
|
| 4 مهر 1389 | ||
saeed |
*ادامه ..گفتگوی عمومي 25 [حرفای خودمونی]* راه افتاد. بحث رو اونجا ادامه بدیم. لطفا توی این پست دیگه پاسخی ندین |
|
| 5 مهر 1389 | ||
rozi |
سلام این پست انگار فقط برای دیدوبازدید قدمیهاست ودرخواست جدیدیها توش جانداره وگرنه درخواست صفا جون نه دور ازادبه ونه یه درخواست بیجایی هست چون درخواست منم همینه@ |
|
| 5 مهر 1389 | ||
آرش |
ماشاالله خودتم تو مدت کم خوب فعال بودي . برو تو گفتگو جديد ... |
|